Jump to content


Photo

Not remembering me.


  • Please log in to reply
53 replies to this topic

#41 FLEXZED

FLEXZED

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 779 posts
  • Location:sydney
  • Tagline:Loui

Posted 25 February 2011 - 09:18 PM

me just a little over a week ago.


+1

#42 Bigfella

Bigfella

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 388 posts
  • Website:http://www.viczcar.com/forum/index.php/topic,7636.0.html
  • Location:Around Melbourne
  • Tagline:Owner of rust

Posted 26 February 2011 - 02:44 PM

+1

#43 gav240z

gav240z

    Administrator

  • Administrators
  • 12,384 posts
  • Website:http://www.viczcar.com
  • Location:Sydney NSW
  • Tagline:Jack of all trades, master of none.

Posted 27 February 2011 - 11:39 PM

I took a look in the forum settings and cookies were set to time out after an hour. So I updated it to last for about 4 hours at a time. Let me know if it improves.

Edit: Updated to 24 hours at a time. I also set the cookies to first party as oppose to 3rd party and this may help also.

Note: Please let me know if any of you have trouble with the gallery as a result of this change.

#44 benny

benny

    The 1000+ club

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,733 posts
  • Location:Peninsula Area - VIC

Posted 28 February 2011 - 12:00 AM

had to log in for the first time just now gav!!!

#45 gav240z

gav240z

    Administrator

  • Administrators
  • 12,384 posts
  • Website:http://www.viczcar.com
  • Location:Sydney NSW
  • Tagline:Jack of all trades, master of none.

Posted 28 February 2011 - 12:46 AM

had to log in for the first time just now gav!!!


Renamed the forum cookie from viczcar-forum to auszcar-forum just to ensure everyone get's their cookies reset or recreated.

#46 gav240z

gav240z

    Administrator

  • Administrators
  • 12,384 posts
  • Website:http://www.viczcar.com
  • Location:Sydney NSW
  • Tagline:Jack of all trades, master of none.

Posted 02 March 2011 - 11:37 PM

I haven't heard anything lately about this? Has it been fixed, or has it improved?

#47 FLEXZED

FLEXZED

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 779 posts
  • Location:sydney
  • Tagline:Loui

Posted 02 March 2011 - 11:48 PM

hey Gav

it seem to be all good now mate

Loui


#48 luvemfast

luvemfast

    The 2000+ club

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,124 posts
  • Location:Melbourne

Posted 03 March 2011 - 08:57 AM

No news is good news matey  :D
Not had any probs lately

#49 PZG302

PZG302

    The 1000+ club

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,751 posts
  • Location:Brisvegas or the Big Durian

Posted 03 March 2011 - 11:56 AM

All good on the HTC smart phone, won't know about the nerd box until next week when I get back to brisvegas.

#50 Bigfella

Bigfella

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 388 posts
  • Website:http://www.viczcar.com/forum/index.php/topic,7636.0.html
  • Location:Around Melbourne
  • Tagline:Owner of rust

Posted 03 March 2011 - 12:00 PM

Appears to be good for me also.... :D

#51 BobsYourUncle

BobsYourUncle

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 337 posts
  • Location:Adelaide, SA

Posted 03 March 2011 - 02:19 PM

seems fixed for me two, across all browsers/platforms.

#52 NZeder

NZeder

    The 2000+ club

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,291 posts
  • Location:Auckland, NZ

Posted 04 March 2011 - 01:08 PM

well for the last week work has been nuts = did not visit during office hour. And at home.....well my ISP had a major RADIUS failure so my home internet connection was out for the last 5 days - just got it sorted today. And no issues for me now - that change to cookies your end has solved my issue

#53 zeds4ever

zeds4ever

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 857 posts
  • Location:Winmalee (Blue Mountains). N.S.W.
  • Tagline:Old Member

Posted 27 March 2011 - 09:59 PM

:-[ Used to have this problem until I realized that my computer was in upper case mode when I tried to sign in. Don,t laugh fella's because the cook
      uses this PC to & I think she doe's it on purpose to try & keep me off "The site". As if. LOL.

                                                          Regards : Alan. :D

#54 xa1973

xa1973

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts
  • Location:Queensland

Posted 28 March 2011 - 05:21 PM

Log in fine...however, what ever page or topic I visit an error icon comes up on the left hand lower corner...and yes it only happens on our site




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users