Jump to content


Photo

wiper motor


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Huw

Huw

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 299 posts
  • Location:Melbourne

Posted 28 May 2005 - 10:35 PM

Hey, I've just got my zed back and was testing my elctrics and everything works except the wiper motor, which draws a charge but doesn't turn......
so i took it apart and had a look at the cog & spindle/screw mechanism, put that in as straight as i could and cleaned it (left motor etc alone as I'm no electrician!). does anyone know whether i should bother with it or just source a new one? has it happened to anyone else?

cheers
huw

#2 Zeddophile

Zeddophile

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 987 posts
  • Location:Melbourne

Posted 29 May 2005 - 08:34 PM

If you're getting power to the motor, but the motor isn't working, i'd say just replace it - there are still enough S30's around you should be able to source one somewhere.... can probably even use one out of something else, if you had to.

#3 Natez

Natez

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 303 posts

Posted 29 May 2005 - 09:12 PM

agreed, once its brook, a used one will cost less than it will cost in time and money trying to fix the broken one...

just like new dvd players these days, if it brakes buy a new one, as a new one is a $100 and to get a elec to look at it will cost 80 plus tiny parts..




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users