Jump to content


Photo

Setting the time


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Thomo260

Thomo260

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 208 posts
  • Location:Ballarat, Vic.

Posted 30 November 2009 - 08:57 AM

Just wondering how to set the time as the clock in top RH side of my forum display is 1&1/2 hours slow? Damn'd if I can find it :-[


#2 .

.

    The 1000+ club

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,083 posts
  • Tagline:Past member

Posted 30 November 2009 - 10:10 AM

I have the same problem. I suspect it is a setting on the server (not our PCs)

#3 Kodie

Kodie

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 posts
  • Location:Penguin, Tasmania.

Posted 30 November 2009 - 11:16 AM

The server seems to be 30 minutes out. It in your profile settings under "Modify Profile" then go to "Look and layout". Look for time offset, then click the auto detect button and offset it by 0.5.

#4 Thomo260

Thomo260

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 208 posts
  • Location:Ballarat, Vic.

Posted 30 November 2009 - 11:50 AM

Thankyou. It's easy when you know how. I had to offset mine by 2.5hrs but it's all good now.
Cheers. Simon

#5 Kodie

Kodie

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 posts
  • Location:Penguin, Tasmania.

Posted 30 November 2009 - 11:54 AM

Not a problem my friend! It was giving me the shits a couple of days ago so I went rummaging!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users