Jump to content


Photo

Nissan Car Simulator Game For PC


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 gav240z

gav240z

    Administrator

  • Administrators
  • 12,644 posts
  • Website:http://www.viczcar.com
  • Location:Sydney NSW
  • Tagline:Jack of all trades, master of none.

Posted 09 May 2005 - 01:29 PM

I have uploaded a Nissan car simulator game for PC.

It should run on most computers but it's not a great game. However it does feature a KPGC10 and a 432R I believe.

Right Click Save As.

:twisted:

#2 Lurch ™

Lurch ™

    Curator of the 'Gavin Collection'

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,661 posts
  • Location:Victoria
  • Tagline:In my Den of Rust & Sin

Posted 10 May 2005 - 05:07 PM

Cheers Gav.
So I have to complete the races to get the KPGC10 and 432R?
Also, wheres the handbrake...?

Cheers...

#3 gav240z

gav240z

    Administrator

  • Administrators
  • 12,644 posts
  • Website:http://www.viczcar.com
  • Location:Sydney NSW
  • Tagline:Jack of all trades, master of none.

Posted 10 May 2005 - 05:34 PM

LOL i have absolutely no idea mate last time i played that game was probably 2 years or so ago.

Speaking of games with the Z I know GT2 on PS1 has it but also one of the early Sega Racing games on Xbox has it. Project Gotham 2 also has a 240z.

I also recently got Forza Motorsport on Xbox they also have a 240zg but they called it a 240ZX morons. :lol:

#4 Lurch ™

Lurch ™

    Curator of the 'Gavin Collection'

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,661 posts
  • Location:Victoria
  • Tagline:In my Den of Rust & Sin

Posted 10 May 2005 - 05:59 PM

Ah! OK, no worries Gav :P
I actually don?t have a PS or XBox - I stick with PC games mostly.
I?m just pissed that I can't get GT4 on PC :evil: ...
But, I?m glad to hear other platform games have included the mighty 240Z in their lineup :wink:

#5 Mr Camouflage

Mr Camouflage

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 986 posts
  • Website:http://www.wazcars.com
  • Location:Perth
  • Tagline:www.wazcars.com

Posted 15 May 2005 - 08:20 PM

heres the controlls i worked out from the config screen.

You can change the default keys to other combinations by running the config program.

Attached Thumbnails

  • 78_.jpg


#6 Graedat

Graedat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 202 posts
  • Location:Ellaswood
  • Tagline:Broken and grumpy

Posted 04 June 2005 - 06:12 PM

cant get it to work????
i installed it but when i run it a black screen appears and then back to desktop
:(

#7 gav240z

gav240z

    Administrator

  • Administrators
  • 12,644 posts
  • Website:http://www.viczcar.com
  • Location:Sydney NSW
  • Tagline:Jack of all trades, master of none.

Posted 05 June 2005 - 05:02 PM

How old is your computer your using? Depending on some video cards it might not work i think. I can't remember if there was a help file or readme.txt with the game that explains some known issues.

It might be a bit disappointing but to be honest it's really not a great game so don't stress too much there's plenty of other games that feature the S30 and C10 etc.. :P

#8 Natez

Natez

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 303 posts

Posted 05 June 2005 - 05:51 PM

run the .bat file, so that it extracts the rest of the files




that really is disgusting with that game gav, youd think that they would do enogh research when designing the cars that theyd give the game the right car names etc etc... pathetic... person who did that should get fired

#9 Graedat

Graedat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 202 posts
  • Location:Ellaswood
  • Tagline:Broken and grumpy

Posted 05 June 2005 - 06:41 PM

No dramas im not stressing, I have a p4 3.2 1gig ram running a 6800 ultra with 2 lcd screens :)
Is this powerful enough lol

#10 gav240z

gav240z

    Administrator

  • Administrators
  • 12,644 posts
  • Website:http://www.viczcar.com
  • Location:Sydney NSW
  • Tagline:Jack of all trades, master of none.

Posted 06 June 2005 - 12:34 AM

No no that must be the problem your system is seriously lacking this game is state of the art LOL.

If what Natez suggested didn't work then I'm all out of ideas. :(




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users